Leenauto trekhaakcentrum

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer is wel zo prettig als je je auto aan onze garage hebt toevertrouwd.

Met Olie&zo Garage kun je alle kanten op

Vervangend vervoer en de haal- en brengservice zijn bij Olie&zo gratis bij onderhoud of grotere reparaties. Informeer hier gerust naar.

Tijdens kortere werkzaamheden zoals een bandenwissel, kun je gebruik maken van onze koffie/thee/leesfaciliteiten in de ontvangstruimte.

Welke soorten vervangend vervoer biedt Olie&zo aan?

Leenauto
Voor particuliere klanten hebben wij diverse leenauto’s staan. Als je auto bij ons in de garage staat voor onderhoud of een reparatie kun je gratis gebruik maken van een leenauto (je betaald alleen een vergoeding voor de brandstof). Graag van tevoren aangeven of je van deze service gebruik wilt maken zodat wij de leenauto voor je kunnen reserveren.


Leenbus voor ZZP’ers
Ben jij ZZP-er en kun je geen dag zonder je bus? Speciaal voor ZZP’ers stellen wij een Mercedes Vito busje gratis ter beschikking als je auto bij ons in de garage staat voor onderhoud of reparatie (je betaald alleen een vergoeding voor de brandstof). We gaan er vanuit dat we de bus in dezelfde staat terug krijgen als dat we deze hebben uitgeleend. In dat geval zijn er geen extra kosten aan verbonden. Krijgen we de leenbus sterk vervuild retour, dan zijn wij helaas genoodzaakt de schoonmaakkosten in rekening te brengen.Graag van tevoren aangeven of je van deze service gebruik wilt maken zodat wij de leenbus voor je kunnen reserveren.

Leenfiets
Bij alle vestigingen zijn ook enkele fietsen beschikbaar zodat je eenvoudig weer thuis komt. Graag van tevoren aangeven of je van deze service gebruik wilt maken zodat wij een fiets voor je kunnen reserveren.

Haal-en brengservice
Ben je op de dag van de werkplaatsafspraak de gehele dag thuis of op je werk? Dan kun je ook gebruik maken van de haal- en brengservice. Wij halen je auto ’s-ochtends op het gewenste adres op en brengen deze daar aan het eind van de dag ook weer netjes retour.
Of breng je auto zelf naar onze garage en laat je door één van onze medewerkers terugbrengen (woonhuis of werk) en weer ophalen zodra de auto gereed is.

Contact

Openingstijden garage:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.30 uur

Niet de info gevonden die je zocht? Vul je gegevens in en stuur ons je vraag. Je ontvangt van ons z.s.m. een antwoord.

Stel een vraag aan vestiging:

Versturen
Olie&zo Garage Boxtel

Runmolen 7
5281 PJ  Boxtel
0411 672 047
boxtel@olie-zo.nl

Olie&zo Bossche Banden Service

Zilverenberg 44
5234 GM  's-Hertogenbosch
073 644 1456
bosschebandenservice@olie-zo.nl

Olie&zo Van der Doelen Schijndel

Rooiseheide 31
5481 SG Schijndel
073 549 2755
vanderdoelen@olie-zo.nl

Onderhoud en service goed geregeld

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG.

Volg ons ook op Facebook!

Wij zijn partner van trekhaakcentrum.n