Grote of kleine onderhoudsbeurt

Onderhoud bij Olie&zo

Bij Olie&zo Garage worden alle auto’s onderhouden volgens de specifieke voorschriften van de fabrikant. De meeste moderne auto’s geven zelf aan wanneer de auto weer aan onderhoud toe is. Je ziet dat aan een melding op het dashboard.

De onderhoudsintervallen zijn bij de moderne auto’s veel langer geworden. Je kunt daardoor niet meer spreken over een traditionele grote beurt of kleine beurt.
Hoelang deze interval precies is voor jouw auto hangt af van het merk en type auto.

Wij adviseren om je auto minimaal 1x per jaar (en bij veel km’s per jaar vaker) door ons te laten onderhouden. Bij Olie&zo Garage werken we met een garagesysteem waarbij wij een melding krijgen als je auto volgens dit systeem weer toe is aan onderhoud. Je ontvangt dan van ons per mail een herinnering voor dit noodzakelijke onderhoud. Wijken je gereden km’s echter, af dan kan het zijn dat je auto eerder toe is aan onderhoud. Houdt dus zelf ook het ‘’ouderwetse’’ onderhoudskaartje in de gaten waar wij het volgend onderhoud op hebben ingevuld.

Gratis pechservice
Door je auto jaarlijks door ons te laten onderhouden garanderen wij feitelijk dat je niet met pech langs de weg komt te staan. Er kunnen zich echter altijd omstandigheden voordoen die ook wij niet konden voorzien.
Als wij het volledige onderhoud tijdig voor je uit mogen voeren dan krijg je dan ook een jaar lang gratis pechservice van ons.

Kosten van onderhoud
Wij maken graag een offerte voor je zodat je vooraf weet wat het volgende onderhoud aan je auto gaat kosten. Je kunt deze offerte opvragen per mail. Wij hebben dan het kenteken van je auto nodig en de huidige km stand.
Prettiger nog is het als je even langs komt. Dan kunnen wij meteen het onderhoudsboekje inkijken. Onderdelen die onlangs zijn vervangen hoeven we natuurlijk niet meteen weer te vervangen en als de vorige keer het benodigde onderhoud niet volledig is uitgevoerd dan moeten we misschien iets extra doen.

Neem contact met ons op of maak een afspraak in de gewenste vestiging!

Contact

Openingstijden garage:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.30 uur

Niet de info gevonden die je zocht? Vul je gegevens in en stuur ons je vraag. Je ontvangt van ons z.s.m. een antwoord.

Stel een vraag aan vestiging:

Versturen
Olie&zo Garage Boxtel

Runmolen 7
5281 PJ  Boxtel
0411 672 047
boxtel@olie-zo.nl

Olie&zo Bossche Banden Service

Zilverenberg 44
5234 GM  's-Hertogenbosch
073 644 1456
bosschebandenservice@olie-zo.nl

Olie&zo Van der Doelen Schijndel

Rooiseheide 31
5481 SG Schijndel
073 549 2755
vanderdoelen@olie-zo.nl

Onderhoud en service goed geregeld

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG.

Volg ons ook op Facebook!

Wij zijn partner van trekhaakcentrum.n