Onderhoud & reparatie

Olie&zo Garage in Boxtel, Den Bosch, Schijndel & Sint-Oedenrode.

Onderhoud van je auto.

Ben je op zoek naar een autogarage in Boxtel, Den Bosch, Schijndel of Sint-Oedenrode die jouw auto vakkundig onderhoud of snel en deskundig repareert? Olie&zo helpt je graag verder.

Grote beurt of APK? Uitlaat vervangen of een nieuwe distributieriem? Door het onderhoud van je auto onder te brengen bij Olie&zo Garage, kun je langer en voordeliger genieten van je auto. Als universeel garagebedrijf hebben wij de beschikking over de laatste technische gegevens en de modernste diagnose apparatuur voor alle merken auto’s. Daarnaast volgen onze monteurs jaarlijks trainingen zodat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Tarieven van een onderhoudsbeurt.

Onze monteurs onderhouden jouw auto volgens de voorschriften van de fabrikant. Niet elke auto is bij dezelfde km-stand toe aan hetzelfde soort onderhoud. De prijzen van de onderhoudsbeurt verschillen dan ook per auto. Iedereen betaalt een reële prijs voor de onderhoudsbeurt van zijn of haar auto. We maken onderscheid op basis van de grootte van de motor (6- of 8-cilinder tegenover 3-cilinder), type brandstof (benzine of diesel) en type motor (elektrisch, hybride of ‘traditioneel’). Voorafgaand aan de beurt informeren wij je uiteraard over de kosten die deze voor jouw auto met zich meebrengt.

Fabrieksgarantie.
Ook met je nieuwe auto kun je bij ons terecht voor onderhoud. Wij voeren al het onderhoud uit volgens de voorschriften van de fabrikant zodat je je recht op fabrieksgarantie behoudt. 
Als een reparatie onder de fabrieksgarantie valt moet de repartie worden uitgevoerd door een officiële merkdealer. Ook dan kun je je auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld en de garantieclaim wordt afgehandeld.

Onze kwaliteit wordt ondersteund door diverse erkenningen en certificeringen, zoals de erkenning door BOVAG en de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Terwijl jouw auto in onze garage staat, zorgen wij er graag voor dat je mobiel blijft. Daarom kun je bij ons gratis gebruik maken van een leenauto (je betaald alleen een vergoeding voor de brandstof) of kosteloos een fiets lenen.

Onderhoud van je lease-auto
Als partner van Leaseprof en Bandenprof kunnen wij ook voor de meeste Lease-maatschappijen het onderhoud uitvoeren.

Onderhoud van je bedrijfs-auto
Onze monteurs beschikken over een ruime kennis, kunde en ervaring. Ook jouw bedrijfswagen is bij ons dus in goede handen. Kun je eigenlijk geen dag zonder je auto? Speciaal voor ZZP-ers stellen wij een Mercedes Vito busje gratis ter beschikking

(je betaald alleen een vergoeding voor de brandstof).

Afspraak maken
Maak je bij ons een afspraak voor onderhoud, dan kunnen wij je auto meestal binnen één week in behandeling nemen. Mochten er onverwacht extra kosten aan het voertuig komen, dan informeren wij je uiteraard voordat we tot reparatie overgaan. 

Contact

Openingstijden garage:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.30 uur

Niet de info gevonden die je zocht? Vul je gegevens in en stuur ons je vraag. Je ontvangt van ons z.s.m. een antwoord.

Stel een vraag aan vestiging:

Versturen

Olie&zo Garage Boxtel

Runmolen 7
5281 PJ  Boxtel
0411 672 047
boxtel@olie-zo.nl

Olie&zo Bossche Banden Service

Zilverenberg 44
5234 GM  's-Hertogenbosch
073 644 1456
bosschebandenservice@olie-zo.nl

Olie&zo Van der Doelen Schijndel

Rooiseheide 31
5481 SG Schijndel
073 549 2755
vanderdoelen@olie-zo.nl

Onderhoud en service goed geregeld

Wij zijn aangesloten bij de BOVAG.

Volg ons ook op Facebook!

Wij zijn partner van trekhaakcentrum.n