Olie&zo Garage

 

Olie&zo Garage is in 2017 opgericht door Hans en Eline van Ommen. Een eigen ontwikkeld garageconcept omdat de bestaande concepten net niet boden wat wij zochten.
Het begon allemaal in 2008 toen Hans Bossche Banden Service overnam. Een gespecialiseerd bandenbedrijf met een grote naamsbekendheid in de regio. Na enkele jaren deed zich de mogelijkheid voor een collega autogarage in Boxtel over te nemen. Alle twee de locaties bestonden onder een eigen naam en dat is niet zo handig als je aan je naamsbekendheid in de regio wilt werken. In 2016 besloot Eline dan ook mee in het bedrijf te stappen en de marketing en communicatie op zich te nemen. Begin 2019 is Garage Van der Doelen erbij gekomen en april 2022 Autoschade Ruud van Boxtel. Samen met onze teams bouwen wij verder aan ons merk maar vooral aan een grote klanttevredenheid.

Waar wij voor staan
Wij staan voor een eerlijk advies, een persoonlijke benadering en een hoge mate van service en kwaliteit. Wij denken met je mee bij een reparatie advies of de aanschaf van een andere auto. En dat doen we met veel plezier! Wij richten ons aanbod op de wensen van onze klanten. Daarom luisteren we graag naar jou. Zo willen we een zo compleet mogelijk aanbod op de markt neer te zetten. Mocht er toch nog iets zijn dat je bij ons mist, of op welk gebied we iets kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag. Stuur je bericht aan eline@olie-zo.nl zodat zij contact met je op kan nemen.

BOVAG
Wij zijn erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

VACO
Olie&zo Bossche Banden Service is erkend VACO-lid. 'VACO Erkend' betekent dat een VACO-bandenspecialist werkt volgens hoge standaarden en kwaliteitseisen. Met het kwaliteitskeurmerk 'VACO Erkend' onderscheiden wij ons als VACO-bandenspecialist in de markt.