Trekhaken

Trekhaken

 

Ga je binnenkort met de caravan op pad of wil je af en toe een fietsendrager gebruiken? Auto's zijn standaard niet uitgerust met een trekhaak. Bij veel auto's zal dit inhouden dat er achteraf een trekhaak moet worden gemonteerd. Heb je een caravan, trailer of een fietsendrager, maar heeft je auto geen trekhaak? Deze kunnen wij voor je monteren.

Als trekhaak montage specialist werken wij nauw samen met Trekhaakcentrum.nl en kunnen wij alle merken trekhaken leveren tegen een voordelige prijs. Of je nu een trekhaak nodig hebt voor je caravan, fietsendrager of aanhanger, een vaste haak, een wegklapbare haak of een afneembare haak wenst, bij Olie&zo Garage ben je aan het juiste adres.

We monteren uitsluitend trekhaken van topmerken. Een waarborg voor een goede aankoop én probleemloos gebruik.

Wil je een afspraak maken voor het monteren van een trekhaak of eerst weten wat een trekhaak voor jouw auto kost? Klik hieronder op de vestiging van je keuze, vul je kenteken in en je wensen qua trekhaak opties en de module berekent wat jouw trekhaak kost. Je kunt daarna direct een afspraak maken bij de juiste vestiging.